Міський голова Дніпра Борис Філатов поділився зворушливою історією кохання зі своєю дружиною Мариною. Про подробиці їхнього знайомства та спільного життя він розповів у ексклюзивному інтерв'ю для видання "Наше місто".

Як розповів Борис Філатов, зі своєю дружиною Мариною він познайомився ще у студентські роки, коли вони разом поїхали на заробітки в будзагін. Вона приїхала туди, щоб збирати огірки, а він разом з іншими хлопцями заливав бетон в діючих свинарниках.

"Жили ми в студентському оздоровчому таборі в Булаховке. І ось одного разу ми виходимо з автобуса в провонявшихся робах, і я бачу за воротами дівчат, що грають у бадмінтон. Серед них була і Марина. Я подивився на нього і подумав: "Напевно, ти з нею одружишся!" Не знаю, чому мені прийшла така думка, адже я навіть не знав, як її звати", — розповідає мер Дніпра.

Борис Філатов розповів про знайомство з дружиною Мариною / фото: Наше місто

З тих пір у майбутньої подружньої пари і зав'язалося спілкування. Правда, на початку Борис не сильно їй подобався, оскільки він був худорлявим, майже стриженим налисо, так і постійно смикав однією ногою. Але після, трохи поспілкувавшись, між ними виникли романтичні почуття.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мабуть, щоб справити враження, я вирішив прочитати їй лекцію про 40 видах православних хрестів. На першому побаченні, дівчині! Вона і зараз це пам'ятає. Каже, було цікаво. Повернулися в Дніпро. Почали зустрічатися, гуляли в парках, ходили один до одного в гості. Марина жила у тітки на вулиці Українській, яка паралельно вулиці Артема. Транспорт тоді ходив дуже погано. Увечері після побачень на Перемогу доводилося повертатися пішки", — згадує Філатов.

Борис Філатов розповів про знайомство з дружиною Мариною / фото: Наше місто

Грошей тоді у них було небагато, тому і весілля було у них скромна – на 50 осіб у студентській їдальні. Вони запросили на неї лише самих рідних та близьких. А щоб зробити спогади яскравими та незабутніми, вони нашкребли грошей і найняли єдиного фотографа в Дніпрі, який робив кольорові знімки.

Борис Філатов розповів про знайомство з дружиною Мариною / фото: Наше місто

З-за відсутності грошей і небажання жити з батьками, Філатова постійно поневірялися за схемним квартирах, де були проблеми з водою, ліфтом, неадекватними господарями та іншим. Але за підсумком, він вирішив взяти кредит і купити 1-кімнатну квартиру на житловому масиві Перемога.

Борис Філатов розповів про знайомство з дружиною Мариною / фото: Наше місто

Всі життєві труднощі Борис Філатов пережив разом зі своєю коханою дружиною, яка досі його підтримує. Міський голова впевнений, що тільки щасливий у сім'ї людина здатна побудувати щасливе суспільство.

"Завжди буду на боці чоловіка. В цьому наша з ним сила. Ми один за одного горою. І так вже майже 30 років!" раніше писала Марина Філатова в своїх соцмережах.

Нагадаємо, що у міській раді Дніпра була створена нова фракція політичної партії "Пропозиція", до якої увійшли 26 депутатів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов прокоментував передвиборну гонку.

Також Знай.иа писав, що одіозний олігарх Ігор Коломойський намагається висунути на посаду мера Дніпра Максима Бужанського.