У Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів. Відповідний пост опублікувала Олена Царицина на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла дівчина, інцидент стався в маршрутці №146. Вона зайшла в автобус, проте 10 гривень, якими вона заплатила за проїзд, злегка зам'ялися, оскільки у неї були зайняті руки пакетами. У такому вигляді вона і передала їх водієві.

Побачивши це, водій дістав 2 гривні, поклав руки на кермо, і почав складати їх у кілька разів. Причому, кожну складочку чоловік методично пропрасовував пальцями, щоб вм'ятини точно залишилися на купюрі. Зробивши всі ці маніпуляції, водій не дивлячись кинув їх назад пасажирці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олена зазначила, що завжди намагається з розумінням ставитися до нервових водіїв, оскільки розуміє тяжкість їх роботи. Однак, цей випадок став для неї перебором. Що вона ще зазначила, водій почав рух автобуса ще до закриття дверей, чим поставив по загрозу житті деяких пасажирів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі сталося зіткнення трамвая і пасажирського автобуса в районі залізничного вокзалу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі з'явився водій маршрутки, якому вдячна велика частина міста.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки нахабно ігнорував правила карантину і насміхався над проханнями пасажирів, надіти маску.