У Дніпрі в одній з маршруток громадського призначення стався неймовірний випадок – пасажир вигулював по салону велику собаку без намордника. Про подробиці події розповів очевидець події в Telegram-співтоваристві "Міський транспорт Дніпра".

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 28 липня, в маршрутному таксі №121, який випливає з житлового масиву Парус-2 - Центр. Один з пасажирів автобуса розповів, що, коли маршрутка рухалася в бік центру, на зупинці після Кайдацького мосту в салон зайшов пасажир з великою собакою породи бульдог.

У Дніпрі пасажир відпустив гуляти бульдога по салону маршрутки / фото: Pixabay

На тварині був нашийник з шипами і поруч висів намордник. Незважаючи на численні прохання пасажирів, надіти на собаку захист, господар нічого не робив. Замість цього, він спустив собаку з повідця і відпустив гуляти по салону серед інших людей. Водій на зауваження пасажирів також не реагував.

Повідомлення одного з пасажирів маршрутки / скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що в понеділок, 27 липня, в маршрутці №55 в Дніпрі стався конфлікт між пільговиком і водієм.

У салон маршрутного таксі зайшла літня жінка, яка пред'явила водієві пільгове посвідчення і розраховувала на безкоштовний проїзд. Незважаючи на те, що вільні місця для пільговиків були, водій навідріз відмовився везти бабусю безоплатно. Він зупинив автобус, відкрив двері і намагався вигнати жінку на вулицю.

У свою чергу бабуся пообіцяла, що водій без штрафу не відбудеться, але, щоб поїхати далі і припинити конфлікт, вона всучила йому оплату за проїзд.

Все, що відбулося, вдалося зняти однієї з пасажирок на відео:

Нагадаємо, що в Дніпрі одна з маршруток перетворилася в баню з киплячою водою.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пасажири одного з маршруток скаржаться на небувале хамство водія.