У Дніпрі в одній з маршруток розгорівся скандал на мовному ґрунті. Детальніше про інцидент розповіли користувачі Telegram-групи "Міський Транспорт Дніпра".

Повідомляється, що в суботу, 18 липня, у маршрутному таксі №136 у Дніпрі стався конфлікт між пасажиром та водієм автобуса. Причиною конфлікту виявився мову. Справа в тому, що пасажир вирішив уточнити у водія маршрут прямування. Городянин запитав: "чи їде він до цвинтаря". У відповідь на це маршрутник почав обурюватися і попросив пасажира говорити на "нормальною мовою". На вигляд водієві було близько 60 років, сиве волосся.

Учасники групи висловили своє обурення щодо даного інциденту, написавши, що він українофоб і взагалі вже повинен відправитися на пенсію. Адміністратор групи прийняв заяву пасажира, однак про подробиці вирішення ситуації не повідомив.

У Дніпрі маршрутник зажадав пасажира говорити російською мовою / скріншот з відео

Варто нагадати, що в неділю, 19 липня, у маршрутному таксі №157а в Дніпрі стався конфлікт. За розповідями очевидців, чоловік у смугастій футболці зайшов в автобус без захисної маски, а на відповідне зауваження водія не реагував, а лише почав вести себе грубо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щоб провчити як-то нахабного чоловіка, водій і один з пасажирів, що сиділи спереду, почали виштовхувати неадеквата з маршрутки. Природно, той почав пручатися, почавши бійку.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.