Пасажирам однієї з дніпровських маршруток довелося пережити справжній шок, коли транспортний засіб, у якому вони перебували, залишився без задніх коліс на проїжджій частині.

Інцедент трапився у Краснопіллі на Дніпропетровщині.

12 жовтня "героєм дня" на дніпровських дорогах став водій маршрутного автобуса №55, який під час руху згубив задній міст свого транспортного засобу. На момент аварії у салоні маршрутки перебувало щонайменше 10 пасажирів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Очевидці повідомляють, що, на щастя, під час інцеденту ніхто не постраждав, але люди таки добряче перелякалися.

"Я вважаю, що виною таким пригод — вік автобусів і небажання перевізників проводити якісну перевірку", — повідомив пан Сергій, один із присутніх в автобусі.

Голова профспілки перевізників Дніпра Михайло Тонконогий проінформував, що напередодні і безпосередньо перед виїздом транспортний засіб пройшов черговий ВТК та ніяких порушень чи відхилень від норми технічного стану машини виявлено не було.

"Під час руху водій почув сторонній звук, різкий хлопок і машина сіла на задню частину рами. Тобто, задній міст просто виїхав з-під автобуса. Це сталося через те, що заклинило редуктор заднього моста. В автобусах і вантажівках на шасі ГАЗель таке трапляється, так як конструкція не передбачає місця для скидання зубів шестерні планетарної редуктора в разі їх облому. У таких випадках пасажири не страждають. Автобус спрямований на ремонт",- наголосив Михайло Тонконогий.

Нагадаємо, що франківці у Facebоok активно ведуть обговорення інциденту, що стався між водієм комунального автобуса, який штовхав і вдарив пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.ua, водій одної зі столичних маршруток справив нужду прямо біля Центрального залізничного вокзалу.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові затримали водіїв, які самовільно змінювали маршрут