У Дніпрі одна з маршруток перетворилася в баню з киплячою водою. Про подробиці події розповіли очевидці події, а також прокоментували в профспілці перевізників.

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 27 липня, в маршрутці №107, яка курсує з ж/м Лівобережний-3 до ж/м Тополя-3. Як виявилося, в транспортному засобі вибухнув бак з тосолом, в слідстві чого салон заповнився гарячою водою.

Пасажири розповіли, що неодноразово робили зауваження водієві маршрутки, однак той лише заявив, що знає про це. Одна з очевидців розповіла, що благо хоч дитина не сиділа біля вікна, а одна з пасажирок ледь не ошпарилась. За її словами, від мосту до Березинки в маршрутці була баня.

Що цікаво, це не єдиний випадок на цьому маршруті. Днем раніше дівчина їхала в маршрутному таксі, як раптом вибухнув бак з тосолом. Вона обпекла собі ногу окропом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Голова профспілки автоперевізників прокоментував подію:

"Двигуни вже відпрацювали свій ресурс, і тому сильно гріються. Система охолодження двигуна явно несправна, забита іржею через використання низькоякісних рідин. Навантаження на ці машини дуже високе, тому що Космічна — це сильний ухил"

На даний момент невідомо, як у профспілці буду вирішувати цю проблему.

Нагадаємо, що в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі пасажири одного з маршруток скаржаться на небувале хамство водія.

Також Знай.иа писав, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано.