У Кам'янському водій легкового автомобіля збив на пішохідному переході бабусю з онукою. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 18 серпня, близько 20:30 на проспекті Свободи, неподалік магазину "Велес" (спуск від "Аврори" до "дружби", біля вулиці Сагайдачного). 26-річний водій пересувався по лівій смузі на легковому автомобілі "Mitsubishi Galant" на високій швидкості.

В цей час дорогу в зазначеному місці по пішохідному переходу переходили три людини – бабуся, мати і 4-річна дівчинка. В ході наїзду постраждалих відкинуло на кілька метрів від переходу. На жаль, маленька дівчинка загинула на місці від отриманих травм. 50-річна жінка була госпіталізована в місцеву лікарню, а 31-річна постраждала відбулася легкими тілесними ушкодженнями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Правоохоронці, які прибули на місце події, затримали 26-річного водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція з'ясовуватиме всі подробиці події.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водієві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кам'янському двоє чоловіків пограбували дитину в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потонув 7-річний хлопчик, який відправився на відпочинок в Безкоштовний Дитячий табір.