У Дніпрі сталася "дитяча" ДТП за участю 8-річного хлопчика на велосипеді і 9-річного хлопчика на квадроциклі. Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 13 серпня, на вулиці Зоря В Новокодацькому районі Дніпра. Близько 12 години дня на гарячу лінію "102" звернулася жінка, повідомивши, що її 8-річного сина, який катався на велосипеді, збив 9-річний хлопчик, який їхав на дитячому квадроциклі. В результаті зіткнення велосипедист отримав травми, а винуватець ДТП зник з місця події.

На вказану адресу прибув екіпаж патрульної поліції для з'ясування обставин. Інформація підтвердилася. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, де проживає винуватець аварії, який їхав на квадроциклі, і поспілкуватися з його батьками.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На місце події оперативно прибув слідчий, який поспілкувався з батьками і визначив необхідність складання матеріалів, а також бригада швидкої допомоги. Постраждалого хлопчика госпіталізували. Попередньо, медики діагностували у нього забої та синці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишній народний депутат Андрій Шипко влаштував криваву ДТП на Дніпропетровщині і зник.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі сталася ДТП за участю вантажного автомобіля і трамвая.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі померла жінка, постраждала в ДТП на Полтавському шосе.