У Дніпрі розшукують безвісти зниклого чоловіка, який повертався додому з Польщі. Детальніше про зникнення та прикмети розповідають волонтери групи "Поиск пропавших детей" у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що вже кілька днів розшукується Косарєв Олександр Сергійович, 23.05.1964 року народження. Востаннє зв'язувався з родичами з міста Дніпро 15 серпня. Повертався з Польщі в рідне селище П'ятигорське Харківської області. Його особисті речі були знайдені в Дніпрі біля ТРЦ "Караван".

Прикмети: носить окуляри, відсутній мізинець на правій руці.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Якщо ви володієте інформацією про його місцезнаходження, або бачили його десь раніше в місті, прохання звернутися на гарячу лінію поліції "102" або за телефонами: 732-07-00, (098) 172-11-84 (Пошук зниклих дітей, Дніпро); (068) 110 09 11 (пошуковий загін "Ангел", Харків).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потонув 7-річний хлопчик, який відправився на відпочинок в Безкоштовний Дитячий табір.