У Дніпрі та Дніпропетровській області розшукується чоловік – Кушнір Сергій Володимирович. Про прикмети і подробиці зникнення розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що Сергій Кушнір не виходив на зв'язок з рідними з вересня минулого року. За їх словами, 3 числа чоловік поїхав на роботу до міста Кам'янське (раніше Дніпродзержинськ), де жив у гуртожитку від Дніпровського металургійного комбінату, де, власне, і працював. З тих пір його телефон був відключений, а де і з ким на даний момент знаходиться чоловік – невідомо.

Сергій може перебувати де завгодно, тому рідні вкрай просять про допомогу всіх небайдужих мешканців Дніпра, Кам'янського та всієї області. Просимо вас бути уважними в громадських місцях. Якщо ви раптом помітите його в місті чи згадали, що бачили його раніше – повідомте інформацію в Шевченківське відділення поліції за номером: (097) 240-07-97, чи мамі Сергій Кушніра: (068) 705-68-27 – Надія Іванівна.

В Дніпрі безвісти зник чоловік, який виїхав до Кам'янське на заробітки / фото: Інформатор

Варто нагадати, що раніше Знай.uа повідомляв про зникнення 43-річної жінки у місті Дніпро. Борисенко Катерина Вікторівна проживає на житловому масиві Сокіл-2, вийшла з дому 17 травня близько 9:00, а з 10:00 вже не відповідала на телефонні дзвінки. Рідні жінки стурбовані й просять усіх небайдужих допомогти з пошуками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Прикмети: зріст приблизно 175 див., волосся чорного кольору до плечей (на момент зникнення були зав'язані в гульку). Востаннє її бачили у синіх джинсах, бордовою спортивній кофті, поверх була надіта сіра тепла кофта з капюшоном, білі кросівки і маленька червона сумка.

У Дніпрі пропала 43-річна жінка / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше в Дніпрі повідомили про зникнення 73-річного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа в Запоріжжя пес в погонах відшукав зниклої дитини.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі через три місяці пошуків знайшли зниклого хлопця.