У Дніпрі правоохоронні органи розшукують 32-річного чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочину. Про це розповідає прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що дніпровська поліція займається розшуком Аревшатяна Татула Тиграновича, 1988 року народження. Правоохоронці просять допомогти городян в пошуках ймовірного злочинця. Співробітниками соборного відділення поліції було заведено оперативно-розшукову справу, і чоловік був офіційно оголошений в розшук. Про вчиненні якого злочину йде мова – не уточнюється.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження чоловіка, бачили його раніше, чи згадали, що він вам зустрічався, то повідомте за телефоном: +38 (097) 642-34-22 або на гарячу лінію "102". Поліція Дніпра заздалегідь вдячна за допомогу.

У Дніпрі розшукують 32-річного чоловіка / фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Варто нагадати, що в Дніпрі розшукують чоловіка, який зник 15 червня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що 42-річний Фастівець Олександр Вікторович зник у понеділок, 15 червня. Він сів у таксі біля будинку і поїхав у невідомому напрямку. Це сталося близько 16:00. Поліції вдалося встановити, що за геолокації його телефону він близько 17:30 знаходився біля зупинки "Комбінат" на житловому масиві Парус. Мобільний телефон був включений до 10:00 наступного дня, після чого зник з мережі. У день зникнення його телефон в останній раз вдалося засікти в районі лісу на набережній.

Пост Світлани Фастівець в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що сім'я з Петриківки просить небайдужих допомоги транспортування загиблого годувальника з Польщі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в дніпровський притулок підкинули 20 цуценят, які терміново потребують допомоги.

Також Знай.иа писав, що в Кам'янському мешканці згорілого будинку терміново потребують допомоги.