На Дніпропетровщині знайшли іноземного злочинця з міжнародного розшуку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

На Дніпропетровщині переховувався громадянин Грузії після здійснення у листопаді 2017 збройного пограбування сімейної пари у Польщі. Після вчиненого злочину він терміново виїхав з країни.

Польські правоохоронці оголосила чоловіка в розшук. Пізніше стало відомо, що він переховується на території України, а саме в Дніпропетровській області. Оперативники Департаменту карного розшуку та кримінальної поліції Дніпропетровської області встановили місцезнаходження зловмисника і затримали його в Кривому Розі.


Чоловіка заарештували, незабаром почнеться процедура його екстрадиції у Польщу. Зловмиснику згідно з польським законодавством загрожує до 12 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок в поліцію і повідомив про крадіжку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.