У Дніпрі на житловому масиві Перемога трицикл (триколісний мотоцикл) збив 12-річного хлопчика на пішохідному переході і втік з місця ДТП. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 17 червня, пізно ввечері. 12-річний хлопчик переходив дорогу на Набережній Перемоги, навпроти будинку №58, на дозволяючий сигнал світлофора. У цей момент трицикл темного кольору рухався на великій швидкості з боку кільця на Перемозі в бік центру. Водій транспортного засобу не скинув швидкість і збив дитину, після чого втік з місця ДТП.

У Дніпрі трицикл збив хлопчика і втік з місця ДТП фото: Дніпро оперативний

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка госпіталізувала хлопчика в дитячу клінічну лікарню на Космічній. Правоохоронці відразу взялися розшукувати винуватця ДТП. Згідно з камер відеоспостереження, трицикл з держномером АЕ0805АН виїхав за межі міста у бік села Братське і зник. Крім водія на транспортному засобі також перебував пасажир.

У Дніпрі трицикл збив хлопчика і втік з місця ДТП фото: Дніпро оперативний

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В даний момент триває розшук водія, який збив дитину на пішохідному переході, і трицикл, яким він керував. Якщо вам що-небудь відомо про дану подію або про місцезнаходження триколісного мотоцикла з держномером АЕ0805АН, поліція просить зв'язатися за телефоном 102.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молоду дівчину переїхали дві машини.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі буря повалила дерево на припарковані авто.

Також Знай.иа писав, що п'яний дніпрянин влаштував нічну погоню з поліцією.