На початку серпня Жовтневий суд Кривого Рогу виніс вирок серійному маніяку у вигляді довічного ув'язнення. Як виявилося, зловити злочинця допомогла путана. Про це розповіли в ТСН.

Повідомляється, що навесні 2018 року в Кривому Розі з'явився серійний маніяк, який нападав на молодих дівчат, вбивав їх за допомогою удушення і ґвалтував. Жертви маніяка мали однаковий типаж. Всі вони були стрункої статури, низького зросту і мали волосся середньої довжини, темного або русявого кольору.

Читайте Знай в Google News!

Деяким жертвам вдалося вижити після зіткнення з маніяком. Вони звернулися в поліцію і склали фоторобот. В результаті, жителі міста повідомляли поліції про кожного, хто був схожий на чоловіка з фоторобота. В цілому таких повідомлень було близько 50 і деяким людям доводилося доводити свою невинність.

Фоторобот маніяка: ТСН

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але в цьому є і позитивна сторона, адже завдяки сприянню громадян поліцейські змогли розкрити 20 аналогічних злочинів. Однак до упіймання маніяка було далеко, доки до слідчого не подзвонила його підопічна, яка надає послуги інтимного характеру.

"Я їй надіслав фоторобот. Обличчя чоловіка здалося їй знайомим, вік і статура теж підходили. Вона запитала про особливості у вбивствах. Я розповів, що він душить і гвалтує жінок неприродним способом. А вона мені раптом каже: "А у мене був такий клієнт. Дзвонив і говорив, що хоче статевого акту наступним чином. Я погодилася. І під час всього цього процесу він почав мене душити, що я мало не втратила свідомість" - розповідає оперативник. - Ця жінка записує номери телефонів всіх своїх клієнтів, підписує їх, судячи з досвіду, і номер цього клієнта у неї теж залишився. Мій інформатор його підписала так, щоб більше не брати у нього замовлення. Вона скинула його номер телефону і я передав його своєму керівництву."- розповів оперуповноважений капітан Криворізького відділення поліції.

Після цього правоохоронці визначили місцезнаходження сімкарти злочинця і встановили за ним стеження, перевіряли його маршрути, ставили на шляху дівчат, які підходили під його вподобання, щоб зловити його "на гарячому". У підсумку, коли було зібрано достатньо доказів, злочинця затримали.

Ним виявився 35-річний місцевий житель. Примітно, що про чоловіка всі знайомі відгукувалися як про хорошу людину і старанного сім'янина. Він був одружений, виховував маленьку дочку і працював на шахті Артема. Також у нього вже була судимість. Раніше він відсидів 3 роки за розбійний напад на жінку.

Під час суду він так і не визнав своєї провини, проте всі докази зібрані слідством говорили про зворотне. Тепер чоловік проведе залишок своїх днів за гратами.

спійманий маніяк, фото: ТСН

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві спіймали серійного викрадача авто.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові завівся котячий маніяк.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві на Гідропарку маніяк жорстоко познущався над дівчиною.