У понеділок, 17 серпня, в Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждало 4 людини. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Січеславський шлях Південного району міста Кам'янське Дніпропетровської області. О 19:38 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що за вказаною адресою сталася ДТП.

Як з'ясували рятувальники по прибуттю, водій легкового автомобіля "Renault CLIO", попередньо, не впорався з керуванням і врізався в електроопору. В ході події постраждало 4 людини, двоє з яких – діти. Постраждалі були госпіталізовані медиками в Кам'янську лікарню швидкої медичної допомоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співробітники ДСНС змили паливно-мастильні матеріали, які були розлиті по проїжджій частині в результаті аварії. До рятувальної операції залучили 4 людини особового складу 8-ї Державної пожежо-рятувальної частини 1-го державного пожежо-рятувального загону, а також 1 одиницю техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася "дитяча" ДТП за участю 8-річного хлопчика на велосипеді і 9-річного хлопчика на квадроциклі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі Ланос мчав на повній швидкості проти потоку машин на вулиці з одностороннім рухом.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі гасили масштабну пожежу, яка виникла на території складів з горючими матеріалами.