У Дніпрі відбулося дивне дорожньо-транспортна пригода – автомобіль марки Ford без водія в'їхав у припарковану Toyota. Про це повідомляє спільнота "Дніпро оперативний", посилаючись на дані власних джерел.

Наголошується, що подія сталася на вулиці Робочої – водієві машини Ford знадобилося в магазин, і він зупинився біля продуктового супермаркету Varus. Він вийшов з авто і вирушив у своїх справах. Однак, як виявилося, його транспортний засіб було припарковано ненадійно – вирішив «побешкетувати» автомобіль покотився з місця паркування і протаранив інше авто.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

В результаті інциденту пошкодження отримав автомобіль марки Toyota, припаркований неподалік.

На місце інциденту викликали патрульну поліцію, співробітники якої зафіксували факт ДТП і розмір заподіяної шкоди. Водії обох автомобілів домовилися про складанні європротоколу, і конфлікт вичерпався мирним шляхом.

Нагадаємо, що у Кривому Розі сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Також Знай.uа писав, що у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.