У Дніпрі під Південним мостом кілька днів тому з'явилося барвисте графіті на підтримку мирного населення Білорусі, проте вже сьогодні на його місці можна побачити лише сірий паркан. Детальніше про це розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Українці як ніхто інший розуміють білорусів у боротьбі за чесні вибори і повалення старих політиків. Те, що відбувалося в Україні в 2014-му році, зараз відбувається і у наших сусідів. Активісти з Дніпра не словом, а ділом вирішили показати, що морально вони з білорусами, намалювавши під Південним мостом барвисте графіті "Жыве Беларусь".

Малюнок був не просто написом, а справжнім витвором мистецтва. Однак, ті, хто вирішили його зафарбувати, так не вважали. Через кілька днів після появи графіті, невідомі прийшли зафарбовувати стіну в сірий колір. Ось так - замість того, щоб боротися з рекламою наркотиків, намальованими геніталіями і нецензурною лексикою на стінах, люди зафарбовують сірим громадську позицію.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Коли у тих, хто зафарбовував графіті, поцікавилися, навіщо вони це роблять, виразної відповіді отримати не вдалося. На місці лише відмахнулися:"Наш паркан – хочемо, щоб він був сірим".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області місто засипало чорним пилом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі ураган зніс 50-річні ялини.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі неадекватна жінка закидала камінням вітрину магазину, поранивши одного з відвідувачів.