Тиждень тому на відреставрованій вулиці Короленка в Дніпрі з'явився незвичайний арт-об'єкт – піксельна стіна (Pixel Wall). Нещодавно на ній вже з'явилося незвичайне "графіті", адресоване Борису Філатову. Відповідним кадрами поділилися перехожі для Instagram-пабліка "Х**вий Дніпро".

Відомо, що вже кілька місяців поспіль будівельники працюють над кардинальним перетворенням вулиці Короленка. В першу чергу, на неї повністю прибрали проїжджу частину, зробивши її пішохідною. На ній вже встановили освітлення, поклали бруківку, поставили лавки і посадили дерева.

У Дніпрі встановили Pixel Wall / фото: Інформатор

Тепер, коли настав завершальний етап реконструкції, на ній з'явився арт-об'єкт – Pixel Wall (піксельна стіна). Тепер кожен дніпрянин зможе проявити свій творчий потенціал без псування міської інфраструктури.

Однак, городяни сприйняли арт-об'єкт дещо інакше – замість кумедних зображень вони вирішили безпосередньо звернутися до Бориса Філатова. Вони написали на стіні "Боря вор", намалювавши знизу чоловічі геніталії.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коментатори оцінили "народну творчість", підтримавши автора напису під публікацією:

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що в Павлограді невідомі розгромили дитячий майданчик.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі рятувальники вибили двері квартири, з якої долинав трупний запах.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в ботанічному саду розцвів рідкісний квітка – гібіскус сирійський.