У Дніпрі на Січеславській набережній з'явилося нове графіті, присвячене борцю за українську незалежність Роману Шухевичу. Про це розповів активіст Андрій Куліш на своїй сторінці в Facebook.

Кожен дніпрянин знає про арт-квартал, який був створений городянами на Січеславській Набережній біля покинутого готелю "Парус". На ньому вуличні художники вже багато років створюють неймовірні графіті, які давно стали однією з визначних пам'яток міста.

У Дніпрі з'явилося графіті, присвячену Роману Шухевичу / фото: Інформатор

Нещодавно на стінах арт-кварталу з'явився новий малюнок – активісти намалювали портрет борця за українську незалежність Романа Шухевича. Один з учасників проекту Андрій Куліш показав городянам нове творіння і розповів про його передісторію.

"30 червня День народження Героя України Романа Шухевича, видатного українця зі складною бурхливим життям, чий шлях пройшов в боротьбі. Натхненний українською революцією 1919 — 1920 років, ще з малих років патріот, громадський діяч, успішний бізнесмен і один з перших українських піар-менеджерів, воїн, командувач і герой, знайшов смерть у боротьбі за нашу з вами державу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

30го червня день народження Героя України Романа Шухевича! Видатного українця зі складним буремним життям, чий шлях...

Geplaatst door Andriy Kylish op Maandag 29 juni 2020

Нагадаємо, що в Дніпрі почали встановлювати інформатори для слабозорих.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпро поставлять 40 нових автобусів великої місткості.

Також Знай.иа писав, що дніпрян зобов'яжуть здавати продавати нерухомість через ріелторів.