У Дніпропетровській області місто засипало чорним пилом. Про це розповіли у виданні "Дніпровська панорма".

Повідомляється, що вранці 10 серпня жителі Кам'янського почали масово повідомляти в соцмережах про те, що місто накрила хмара чорного пилу схожою на графіт.

Читайте Знай в Google News!

Пилом покриті вулиці, дитячі майданчики, машини і будинки. Також він потрапляє в квартири через відкриті вікна і осідає на меблях і речах.

Причиною події вважають черговий нічний викид на території Дніпровського металургійного заводу.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Люди зазначають, що цей пил дуже нагадує графіт і не змивається водою, крім того він в'їдається в тканини одягу і не відпирається.

"Я в шоці з цього викиду, кожен день. Тільки прибрала квартиру, все вимила, а через півгодини на підвіконні знову чорний пил. Якщо два дні не прибереш, то і на підлозі чорний пил", "Це просто жесть! За ніч вся машина засипана графітом, приїжджаю до офісу, а тут взагалі жах, скільки нас ще буде труїти ДМК. На вулицю вийти неможливо " - обурюються місцеві жителі.

Жителі Кам'янського скаржаться на хмару пилу, скріншот з Facebook: Дніпровська панорама

Жителі Кам'янського скаржаться на хмару пилу, скріншот з Facebook: Дніпровська панорама

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до кінця жовтня у Львові почне функціонувати крематор для тварин. На даний момент він не представляє з себе повноцінного будівництва, проте буде проведено запуск необхідного обладнання.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі городяни та активісти обурилися тим, що в одному з парків міста стоять старі і страшні клумби. Вони порівняли їх з гробиками.

Також, "Знай.uа" писав, що у поліцію надійшло повідомлення про те, що біля однієї з багатоповерхівок Харкова була помічена підозріла коробка. Всередині виявилися патрони для будівельного монтажного пістолета, поржавілий корпус ручної гранати "Ф-1".