У Дніпрі сталася ДТП за участю вантажного автомобіля і трамвая. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний"з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 12 серпня, на перетині проспекту Гагаріна і вулиці Марії Кюрі в Дніпрі. Вантажний автомобіль MAN здійснював поворот з проспекту на вказану вулицю. В цей же час у напрямку Транспортного університету рухався трамвай №1.

31-річний водій вантажівки не помітив трамвай при здійсненні маневру і допустив зіткнення. Як трамвай, так і вантажний автомобіль не отримали серйозних пошкоджень. На момент розглядів рух трамваїв по даній лінії було призупинено.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

В результаті ДТП постраждала 60-річна жінка. З місця події її забрала швидка і госпіталізувала в міську лікарню №16.Попередньо, медики діагностували у неї забій плеча.

у Дніпрі сталася ДТП з трамваєм і фурою / фото: Дніпро оперативний

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі померла жінка, постраждала в ДТП на Полтавському шосе.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив чоловіка, внаслідок чого в останнього відірвало ногу.