У Дніпрі тролейбус з пасажирами зійшов з рейок і зачепив дерево.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 23 жовтня, у Дніпрі біля 8:10 в районі зупинки "Мед.академія" біля парку трамвай № 1, який тимчасово курсує за маршрутом № 7, зійшов з рейок і зачепив дерево.


В результаті цієї події трамвай "зрізав" стовбур дерева. На щастя, в результаті ДТП ніхто не постраждав. На даний момент рух від ТЦ "Материк" у бік центру заблоковано.


Усунення проблеми займе близько 2 годин. На даний момент причина аварії невідома, її встановлюватимуть правоохоронці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в 2019 році в Україні збільшилася на 7-10% кількість аварій на дорогах - кожен день відбувається приблизно 409 автокатастроф. Більше 24 тисяч ДТП в 2019 році були з постраждалими людьми.

Також Знай.uа писав, що на Миколаївщині легковик влетів у маршрутку, медики рятують 11 понівечених людей: кадри трагедії.

Портал Знай.uа повідомляв, що у Харкові розшукують дружка Зайцевої.