У Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп. Про подробиці події Знай.ua стало відомо з власних джерел.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався близько 18 години в понеділок, 10 серпня. Трамвай маршруту №5 (ж/м Західний – транспортний університет) на вулиці Маяковського в районі ДЗМО зійшов з рейок. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Як з'ясувалося пізніше, сходження сталося на розвилці трамвайних колій – передня і задня колісні пари роз'їхалися по різних коліях. В результаті події трамвайний вагон зніс опору контактної мережі електротранспорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На місце інциденту прибула бригада, яка усунула наслідки аварії. Співробітники КП "Дніпровський електротранспорт" відмовилися коментувати подію для журналістів. Причини події належить встановити фахівцям. На момент усунення неполадок рух трамваїв з боку ж/м Західний було паралізовано. У зворотному напрямку трамваї курсували за скороченим маршрутом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив чоловіка, внаслідок чого в останнього відірвало ногу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на дорозі виявили невідому фіолетову рідину.