У Дніпрі відбулася НП, трамвай з пасажирами зійшов з рейок, при цьому він паралізував роботу всього електротранспорту на цій ділянці.

Про це повідомляє Інформатор.

У п'ятницю, 29 листопада в Дніпрі трамвай з пасажирами зійшов з рейок. Ця пригода сталася близько 8:10, на проспекті Богдана Хмельницького, 22. Через аварію рух електротранспорту на цій ділянці припинено. Також ускладнено рух автомобілів.

Пасажирка Олена розповіла, що трамвай сильно сіпнувся і зійшов з маршруту. Всі не на жарт перелякалися через подію, але на щастя все обійшлося без травм.

У Дніпрі трамвай з пасажирами зійшов з рейок

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всі похитнулися, найменше пощастило тим, хто стояв. За допомогою медиків ніхто не звернувся, проте всі пасажири здорово злякалися", - розповіла дніпрянка.

Зараз на місці події працює аварійна служба КП "Дніпрелектротранспорт". Незабаром вони стабілізують ситуацію.

Нагадаємо, у Києві з'єднання явилися маршрутки з валидаторами для оплати проїзду Kyiv Smart Card.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Києві відклали запуск є-квитка на громадський транспорт.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.