У Дніпрі в одному з трамваїв вранці сталося задимлення. Відповідним відеороликом поділився паблік "Х**вий Дніпро" Telegram.

Повідомляється, що вранці в понеділок, 20 липня, у Дніпрі відбулося задимлення в громадському транспорті. Постраждав трамвай №1, який слід від Центрального ж/д вокзалу до Дііту, проходячи через центральний проспект Дмитра Яворницького.

Близько 8 ранку пасажирам трамваю довелося вискакувати з транспорту посеред вулиці, щоб не задихнутися. Вся справа в тому, що в одному з вагонів сталося задимлення. Відкритого вогню не було видно, а що викликало задимлення – невідомо.

Варто нагадати, що в Дніпрі, на вулиці Ударників, повністю згорів трамвай.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Повідомляється, що в пасажирському вагоні трамвая за маршрутом №19 сталося загоряння. До місця події направили рятувальників державної пожарноспасательной частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

У Дніпрі повністю згорів трамвай / фото: відкриті джерела

По прибуттю у рятувальників не було можливості оперативно приступити до боротьби з вогнем, оскільки лінія руху трамвая перебувала під напругою.

Під час пожежі трамвай транспортував інший вагон в ДЕПО для проведення ремонтних робіт, тому в ньому не перебували пасажири.

Площа пожежі склала 30 квадратних метрів. В 16:09 рятувальники успішно впоралися з вогнем.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.