У місті Новомосковськ Дніпропетровської області місцевий жителі виявили чоловіка, який крав білизну з балконів. Детальніше про це розповідають у Facebook-спільноті "Подслушано|Новомосковск (Украина) VER 2.0".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 10 серпня в Новомосковську. Місцева мешканка розповіла, що невідомий чоловік за допомогою саморобної довгої палиці намагався зняти білизну з її балкона. Що примітно, робив він це двічі - пізно вночі і потім вранці близько 10 години. Однак, план чоловіка провалився - його помітили місцеві жителі.

Все, що відомо жителям міста – невідомий чоловік був у кепці і пересувався на велосипеді. Свою "диво-палицю" він скрутив на стадіоні металургійного коледжу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в День свого народження на каналі потонув 7-річний хлопчик. Дитина пішла купатися. Батьки, які в той час випивали, його не зупинили незважаючи на те, що той не вмів плавати.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі п'яний вітчим втратив свого 6-річного пасинка в торговому центрі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі неадекват спробував силою відвезти дівчинку-підлітка.