У Кривому Розі поліція звільнила чоловіка, якого незаконно утримували на прив'язі, били. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що в місті Кривий Ріг співробітники Покровського відділення поліції прийняли заяву від чоловіка про те, що в сусідній квартирі незаконно утримують людину на прив'язі і б'ють. У п'ятницю, 24 липня наряд поліції прибув за вказаною адресою, де виявили чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Потерпілого терміново госпіталізували.

У Кривому Розі чоловік утримував знайомого на прив'язі і бив / фото: ГУНП

Як виявилося, чоловіка вкрав його знайомий – він посадив потерпілого до себе в машину і відвіз на квартиру. Там він надів на потерпілого собачий нашийник і прив'язав. Протягом двох днів зловмисник бив знайомого, знущався над ним і вимагав гроші. Крім цього, підозрюваний забрав ключі від квартири потерпілого, куди незабаром навідався і забрав усі цінні речі.

Поліції вдалося затримати 31-річного зловмисника згідно трьома статтям Кримінального кодексу України. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 1 ст. 127 (катування) і ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області від палаючої трави загорівся дачний будинок.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі третій рік шукають молоду жінку, яка безвісти зникла після візиту в лікарню.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром мікроавтобус вилетів у кювет і перекинувся, внаслідок цього постраждало 15 осіб.