У Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в п'ятницю, 17 липня, на проспекті Олександра Поля в Дніпрі відбулося затримання банди злодіїв, які обкрадали квартири пенсіонерів, заходячи в них під виглядом працівників комунальної служби. Вони дзвонили у двері і заявляли літнім людям, що їм необхідно перевірити показання лічильників. Потрапляючи в оселі, вони виносили всі цінні речі.

У Дніпрі затримали банду крадіїв / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Поліцейські карного розшуку Дніпровського ВП деякий час збирали дані за фактом кримінальної справи, коли отримали інформацію про скоєння аналогічного злочину на проспекті Олександра Поля. Три жінки і чоловік під виглядом перевірки лічильників проникли в квартиру пенсіонерки і забрали 30 тисяч гривень.

У Дніпрі затримали банду крадіїв / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Дніпрі затримали банду крадіїв / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Коли наряд поліції прибув на місце, оперативники помітили автомобіль Opel Vectra, в салоні якого знаходилися підозрювані. Вони проігнорували вимогу поліцейських вийти з машини, а після навмисне наїхали на одного з правоохоронців. Чоловік отримав травму руки, його забрала швидка допомога.

Правоохоронцям вдалося затримати всіх чотирьох фігурантів справи. На даний момент вони перебувають в ізоляторі тимчасового утримання.

У Дніпрі затримали банду крадіїв / фото: t.me/hyevuy_dnepr

За даним фактом проводиться розслідування за статтею 185 КК України (крадіжка), а також відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.

Також Знай.иа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.