У місті Першотравенськ Дніпропетровської області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в ніч з 7 на 8 липня невідомий чоловік забрався в храм за допомогою віджиму вікна. Пробравшись в церкву, зловмисник вкрав всі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни.

Під Дніпром чоловік обікрав церкву / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

У пошуку підозрюваного взяли участь працівники карного розшуку. Їм вдалося встановити особу грабіжника і оперативно його затримати. Як з'ясувалося, на майно церкви посягнулся місцевий житель, у якого вже були судимості. Все награбоване майно поліція повернула храму.

Під Дніпром чоловік обікрав церкву / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зараз правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших майнових злочинів на території міста та району.

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік чіплявся до перехожої, переплутавши її з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі невідомий чоловік заманював дітей в автомобіль.

Також Знай.иа писав, що дівчата, які влаштували погром в одному з потягів Дніпропетровської області, публічно приніс свої вибачення за скоєне.