У Дніпрі в День свого народження на каналі потонув 7-річний хлопчик. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 12 серпня, на каналі Ломовський (колиш. Фрунзенський). Як вдалося з'ясувати, сім'я – мати, вітчим і 7-річний син – відпочивали на березі вказаного каналу з алкогольними напоями. Хлопчик пішов купатися. Батьки його не зупинили незважаючи на те, що той не вмів плавати.

У якийсь момент мати відволіклася і втратила сина з поля зору. Вона намагалася його знайти самостійно, однак, коли пошуки не дали результатів, вона викликала поліцію. Правоохоронці обшукали прилеглі території, але хлопчика не знайшли. Тоді на місце події прибули водолази. Дитину знайшли на глибині 7 метрів і на відстані 10 метрів від берега на дні каналу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Пізніше очевидцям вдалося зняти відео з коментарями вітчима дитини. За його словами, він знав, що хлопчик не вмів плавати, але все одно його відпустив, оскільки мати сказала, що він може плавати по пояс. Виходячи з бесіди свідки зрозуміли, що співмешканця матері подія не особливо турбує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі п'яний вітчим втратив свого 6-річного пасинка в торговому центрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі неадекват спробував силою відвезти дівчинку-підлітка.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі 4-річний малюк став жертвою москітної сітки.