В селі Олександрівка Дніпровського району Дніпропетровської області втопився 2-річний хлопчик. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що трагедія сталася в неділю, 28 червня, близько 19:00 в селі Олександрівка. Згідно попередньої інформації, 32-річний чоловік відпочивав з 2-річним сином біля річки Самара. У якийсь момент батько втратив хлопчика з виду. Він кинувся на обшуки прилеглої території, проте виявити нічого не зміг.

Чоловік терміново звернувся в поліцію. На місце події прибули правоохоронці та рятувальники. В ході розшукових заходів, хлопчик був знайдений мертвим на відстані 7 метрів від берега на глибині близько метра в річці Самара.

Під Дніпром втопився 2-річний хлопчик / скріншот з відео

Варто нагадати, що у Запорізькій області втопилися дві дівчинки, які просто поїхали кататися на велосипедах без дозволу батьків. Очевидець розповідає, що він поїхав вивозити сміття з двома синами, і один з них сказав, що старший син тут катається з дівчатками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Їх там не виявилося, і чоловік поїхав шукати сина, але побачив тільки одяг дівчаток. Своєї дитини він не виявив. Дівчатка були на відстані метра один від одного під водою. Зараз ставок використовують рибалки.

Нагадаємо, що під Дніпром затримали банду іноземців, які грабували пенсіонерів.

Як повідомляв портал Знай.иа, українка викликала знахаря, замість швидкої, щоб врятувати дитину від болтів в животі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 57 дітей залишилися без життєвоважливих ліків.