В Азовському морі потонула пенсіонерка з Дніпровської області.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".


З початку пляжного сезону кожен день на морі тонуть люди. 16 червня в Генічеську потонула 73-річна відпочиваюча з Павлограда. Жінку витягли на сушу, але у неї вже не билося серце.

На місце події приїхала бригада швидкої допомоги, медики намагалися реанімувати літню жінку, але безуспішно.

Нагадаємо, що у Києві в озері Вербне в ніч з 11 на 12 червня потонув чоловік. Варто підкреслити, що чоловіка намагалися врятувати, але він загинув ще до того, як його дістали на берег.

Також портал "Знай.ua" писав, що в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Львові 11 червня, у будинку на вулиці Воробкевича, виявили тіло загиблої 87-річної жінки.

Також портал "Знай.ua" писав, що в озері одного з сіл Пустомитівського району Львівської області потонув 16-річний хлопець.