У Дніпрі в кар'єрі втопився 10-річний хлопчик під час відпочинку. Детальніше про подію розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в суботу, 11 липня, о 18:12 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що в кар'єрі на вулиці Моріса Тореза Амур-Нижньодніпровського району Дніпра під час купання зник хлопчик. Він пірнув у воду і більше його не бачили.

На місце події прибули співробітники водолазно-рятувальної групи аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Проте, коли рятувальники прибули на місце події, їхня допомога вже не знадобилася – відпочиваючі самостійно витягли тіло загиблого 10-річного хлопчика з води. На місце викликали медиків швидкої допомоги, які змогли лише констатувати смерть.

У Дніпрі втопився 10-річний хлопчик / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що в Кривому Розі потонув 12-річний хлопчик. Інцидент стався в суботу, 4 липня в штучній водоймі на мікрорайоні Сонячний Саксаганського району. За попередньою інформацією, 12-річний хлопчик пішов на водойму з друзями купатися. Вони вирішили перепливти став, проте підліток не сильно добре плавав.

У Кривому Розі потонув 12-річний хлопчик / фото: Перший міський

Відпливши від берега на відстань близько 7 метрів, хлопчик почав тонути. Його друзі помітили це і почали шукати, однак безрезультатно. Після чого вони звернулися за допомогою до відпочиваючих, які викликали на місце події рятувальників.

Хлопчика вдалося відшукати на глибині близько 3 метрів в 10 метрах від берега. Тіло підлітка доставили на берег та передали судмедекспертам.

Нагадаємо, що у місті Дніпро сучасна зупинка врятувала життя людей, які перебували поруч.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі невідомий чоловік заманював дітей в автомобіль.

Також Знай.иа писав, що дівчата, які влаштували погром в одному з потягів Дніпропетровської області, публічно приніс свої вибачення за скоєне.