В одній з квартир в Дніпрі правоохоронці виявили трупи молодих людей. Про це розповіли у виданні "Інформатор" посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що 30 липня, мешканців будинку по вулиці Данила Галицького 83 став турбувати неприємний запах, який доносився від однієї з квартир і близько 17:00 вони повідомили про це в службу "102".

Читайте Знай Google News!

Поліцейські одразу ж вирушили за місцем виклику. По прибуттю вони відкрили квартиру і виявили три трупи молодих хлопців. Двоє з них перебували на ліжку, а третій — на підлозі.

В ході поверхневого огляду поліцейські не виявили на тілі слідів насильства, яке могло призвести до їх загибелі. У приміщенні вони виявили наркотичні речовини і записку, зміст якої правоохоронцям до кінця зрозуміти не вдалося.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Особи загиблих вдалося встановити. Ними виявилися троє місцевих жителів — 19, 18 і 17 років.

Причини смерті та обставини події встановлюють судмедексперти.

Автомобіль поліції, фото: Інформатор

Нагадаємо, що в запорізькій області хлопчик доторкнувся до саморобної пральній машинки, і все це закінчилося летальним результатом – дитину вбило електричним струмом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Хмельницькій області чоловік побив жінку до смерті за те, що вона відмовила йому в інтимній близькості. Тіло мертвої жінки виявили поблизу сільської школи, на задньому дворі.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині, 30 липня, близько 17:22, в Яворівському районі в місцевому водоймищі потонув хлопчик.