У Дніпрі однорічний малюк напився побутової хімії і тепер потребує допомоги небайдужих. Детальніше про діагноз хлопчика розповіла волонтер Олександра Сова-Тимощенкова.

Як розповіла Олександра, нещодавно під опікою благодійного фонду "Совушка" виявився 1-річний малюк Артем. Як розповіла його мати, поки вона відвернулася на частку секунди, малюк сьорбнув хімічного засобу "антіжір". Оскільки це все сталося дуже швидко, вона навіть не встигла йому допомогти.

У Дніпрі потребує допомоги однорічний малюк / фото: Олександра Сова-Тимощенкова в Facebook

Малюка відразу ж госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню на Космічній. Його визначили у відділення реконструктивної хірургії з діагнозом опік стравоходу та ротоглотки другого ступеня.

Поспілкувавшись з матір'ю, волонтер з'ясувала, що вона виховує сина сама, а живуть вони вкрай скромно. Тому Олександра вирішила привезти малюкові одяг за віком та іграшки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зараз малюк перебуває під опікою БФ "Совушка". Олександра попросила всіх небайдужих допомогти у зборі коштів, оскільки тільки вони зможуть подарувати дитині надію на якісне лікування.

Пост Олександри, Сови-Тимощенковой в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що маленький Сашко з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян – йому діагностували лімфому Беркітта.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.

Також Знай.иа писав, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку.