В Дніпрі легковий автомобіль збив дитину на пішохідному переході. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 29 липня, близько 22:30 годині на перехресті проспекту Героїв і бульвару Слави на житловому масиві Перемога. За словами очевидців, водій легкового автомобіля BMW Х5, виконуючи маневр і повертаючи з проспекту Героїв, скоїв наїзд на 9-річного хлопчика. Дитина пересувався в той момент по пішохідному переходу на самокаті разом з батьком.

У ході наїзду дитина отримала легкі травми, у зв'язку з чим був госпіталізований швидкою допомогою в обласну дитячу клінічну лікарню на Космічній. На щастя, серйозних ушкоджень хлопчик не отримав, проте лікарі його залишили в установі для дообстеження.

На місці події працювала поліція Дніпра, щоб з'ясувати всі подробиці інциденту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, що у Верхньодніпровську Дніпропетровської області 14-річний підліток відплив від берега на матраці на відстань у 500 метрів.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі поліція затримала групу "чорних" ріелторів, які незаконно заволодівали чужим нерухомим майном. Згідно з інформацією поліції, до угруповання були причетні 6 осіб.

Також Знай.иа писав, що у Павлоградському районі знайшли тіло хлопця, який зник кілька днів тому. Потонулого хлопця виявили під містком, з якого зазвичай пірнають у воду. Як з'ясувалося, він заплутався за корч і тіну і його потягнуло на дно.