У Дніпропетровській області в Петропавлівці небайдужі пацієнти відобразили стан приймального відділення швидкої допомоги.

Про те, як виглядає приймального відділення швидкої допомоги дізналися з повідомлення Karen Barsegya.

«Районна лікарня приймальне відділення 21 століття», — ось так коротко і лаконічно підписав фотографії автор посту.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Будівля потребує капітального ремонту, необхідно замінити старі вікна і двері, зробити нове освітлення, відремонтувати стелі, стіни, підлога, вентиляцію та інше.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську затопило дитячу поліклініку. Про це розповіли в репортажі на порталі "Суспільне".

Повідомляється, що 27 липня у Франківську пройшов досить сильний дощ, який затопив безліч житлових будинків і вулиць. Винятком не стала і дитяча поліклініка №6, яка знаходиться по вулиці Молодіжна 50.

Медики самостійно забирали воду з приміщення, виносили меблі і намагалися врятувати техніку. Аварійна служба прибула лише через півтори години. У даний момент поліклініка підраховує збитки.

"Паркет, звичайно, знизу у нас пошкоджений настільки, що лінолеум весь зморщений. І вода ще приступає з тієї сторони нашого приміщення. Столи все понабухали, вони були абсолютно нові. Ми не знаємо, що нас чекає далі. Пеленальний столик, на якому оглядають дітей до року, також пошкоджено. І вже не працює комп'ютер" - розповіла голова педіатричного відділення Наталія Чугур.

Капітальний ремонт з заміною меблів і каналізації в поліклініці зробили два роки тому. Однак це не допомогло і медзаклад вже не раз заливало водою.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові "вдихнули життя" в ракети для ЗСУ, неймовірна міць - молися, Путін

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях легендарну будівлю "Української книги" перетворять у шинок

Також портал «Знай.uа» писав, що Мер Буряк вигнав запорожців з тріснути будинку, люди втратили все і їдуть до Зеленському

https://www.youtube.com/watch?v=MYASgTM_Tv8