Під Дніпром 14-річний підліток відплив від берега на матраці на відстань у 500 метрів. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що в середу, 29 липня, в 19:37 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що 14-річного підлітка віднесло від берега на 500 метрів на надувному матраці і він потребує допомоги. Інцидент стався в місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області на річці Дніпро.

На вказане місце направили працівників аварійно-рятувальної служби на воді міста Верхньодніпровськ, а також співробітників чергового відділення 46-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром підлітка віднесло від берега на 500 метрів / фото: Pixabay

Фахівці використовували моторний човен "BARK" за допомогою якої дісталися до підлітка 2006 року народження. Його віднесло течією, і він не зміг самостійно дістатися до берега.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На місце прибула карета швидкої допомоги. Хлопчика доставили в цілості й схоронності на берег. Він не отримав пошкоджень, слідчо медичної допомоги і госпіталізації не потребував.

До рятувальної операції залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці рятувальної техніки.

Нагадаємо, що під Дніпром група молодих хлопців витягли з дна водойми п'яного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Арабатській стрілці 4-річна дівчинка з'їла монету разом з фруктом.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками.