Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко розповів городянам про те, як просувалася будівництво метро без вибухів. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

Відомо, що більше року компанія Лімак, яка займається будівництвом нових станцій метро в Дніпрі, не могла отримати дозвіл від обласної та центральної влади на проведення вибухових робіт для прокладання тунелів. Але незважаючи на це, будівництво метро не зупинилося – компанія продовжувала рити тунелі, тільки більш повільним способом.

Несомненно, для проплаченой шушеры, это повод для радости и лучиков фекалий на вентилятор. Только факт остаётся фактом. Пока руководство нашей области, придумывало тридцать две тысячи причин почему, компании Лимак, которая ведёт строительство на практически всех континентах планеты Земля, крупных и весьма грандиозных проектов, нельзя выдавать разрешение на взрывы, эта компания продолжала работать. Да, работать по проходке тоннелей. Да, медленным механизированным способом. Разрешения на взрывы, они ждали один год и сорок семь дней. Хотя, в любой точке мира, они его получают в течении от семи до двадцати дней. Но руководство Днепропетровской области умнее всего мира. Они точно знают как надо. Так вот, за весь этот год, Лимак работали по проходке без взрывов. Да таким вот способом. Работали и ждали этого разрешения. Каждый день работали и ждали. За год, без взрывов прошли позорные 300 метров. При наличия разрешения, прошли бы уже минимум 4 километра. Но руководство области у нас, умнее всех. Думаю наверное это так. Мысленно вместе

Geplaatst door Mykhailo Lysenko op Woensdag 29 juli 2020

Дозвіл на проведення вибухових робіт компанія Лімак очікувала рівно рік та 47 днів. Лисенко зазначив, що в будь-якій точці світу подібне питання вирішується протягом 7-20 днів, однак наші обласні власті вирішили діяти інакше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Все це час роботи не припинялися. Проходка без вибухів дозволила просунутися будівельникам лише на 300 метрів. Але якщо б дозвіл дали раніше, за цей же період компанія могла вирити 4 кілометри тунелю.

Пост Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

В коментарях Михайло Лисенко зазначив, що проходи вибуховим методом почнуться вже в кінці вересня-початку серпня 2020 року.

Коментарі під постом Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Борис Філатов прокоментував недавній інцидент з побиттям жінки.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпровський мер прокоментував сотні кримінальних справ на своєму рахунку.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра розповів зворушливу історію любові.