У Дніпрі будівельникам метрополітену дали дозвіл на проведення вибухових робіт. Про це повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, опублікувавши фото відповідного документа.

За його словами, метробудівцям вдалося отримати дозвіл від Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області на проведення вибухових робіт через рік з невеликим постійних звернень і прохань. Причиною такої затримки в мерії Дніпра називає конфлікт, що виник між міською владою та держорганами.

Через конфлікт підрядникам, які працюють над будівництвом метро в Дніпрі, довгий час не дозволяли здійснювати підземні вибухи, необхідні для завершення робіт.

Михайло Лисенко в Facebook

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В даний час основна частина наземних робіт і підготовка тунелів завершені, однак закінчити будівництво не можуть без кількох вибухів.

“16 листів до Кабінету Міністрів. 23 – в Міністерство інфраструктури. Сотні нарад, консультацій і близько 400 кілограмів документів, щоб отримати цей документ в форматі А4», – поскаржився дніпрянам Лисенко.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.uа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.