У Дніпрі потребує допомоги круглий сирота Іванко, який бореться з раком крові. Детальніше про сумну долю дитини розповіли волонтери Міністерства добрих справ Facebook.

В обласній дитячій лікарні Дніпра на Космічній вже кілька місяців лежить 7-річний Ваня. Він – круглий сирота. Його мати померла багато років тому, батько знаходиться у в'язниці, а бабуся померла недавно. Тепер він є вихованцем Дружківського будинку-інтернату.

Лікарі діагностували у нього лейкоз (рак крові), хвороба Дауна та ДЦП. Його лікують высокодозной терапією, яка дається йому непросто. Перші п'ять днів він погано їв і температурив. Весь тиждень лікарі вливали йому стимулятори і тромбоцити. З недавніх пір він перестав їсти – весь рот в ранках, він не може ковтати навіть перетертий суп.

У Дніпрі круглий сирота Іванко потребує допомоги / фото: міністерство добрих справ в Facebook

У нього постійно тримається висока температура, стан важкий. Нещодавно його підключили до внутрішньовенного харчування і купували йому 4 дні поспіль атенатив. Ліки дорогі, в борг його більше не дають. Тому волонтери звернулися до небайдужих з проханням про допомогу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кожен день з ним сидить няня, яка намагається підняти Вані настрій. Нещодавно їй вдалося зняти частину дня, в якій хлопчик намагався грати на гітарі.

Нагадаємо, що маленький Сашко з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян – йому діагностували лімфому Беркітта.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.

Також Знай.иа писав, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку.