У Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу. Про подробиці трагедії розповіли волонтери "ПРИЮТ для животных "Друг" Днепр" в Facebook.

У п'ятницю, 17 липня, на одному з будівництв Дніпра сталося нещастя – двоє цуценят забрели на територію і впали в гарячу смолу. Сторож, який став очевидцем події, швидко витягнув тварин і поклав на землю. Однак, смола почала швидко застигати, і щенята намертво прилипли до землі.

Geplaatst door ПРИЮТ для животных "ДРУГ " Днепр op Vrijdag 17 juli 2020

Людям з трудом вдалося відковиряти тварин і передати волонтерам. Цуценят відвезли до ветеринарної цілодобової клініки, де лікарі відразу ж почали надавати допомогу, наскільки це можливо. Після, волонтери забрали їх додому і вимивали від смоли всю ніч.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Дніпрі двоє цуценят впали в смолу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Пізніше цуценят визначили у ветеринарну клініку "Альфавет" на житловому масиві Фрунзенський. На місце прибув весь персонал установи, який допоміг відмити цуценят від смоли. Ветеринари скасували всі прийоми, лише б допомогти вмираючим тваринам. У перший час цуценята могли лише ворушити очима і страждали від сильної інтоксикації.

У Дніпрі двоє цуценят впали в смолу / фото: facebook.com/priutdrug

У Дніпрі двоє цуценят впали в смолу / фото: facebook.com/priutdrug

Через добу тварин вдалося врятувати. Їм щодня ставлять крапельниці і відмивають смолу мильною водою і маслом. Як виявилося, цуценятами виявилися двоє дівчаток. Смола залишилася лише у важкодоступних місцях, проте зараз це вже не критично.

Щенки

Посмотрите, как лопают наши #Щенкивсмоле_приют_друг♥️♥️♥️ Кстати, это две девочки, и они ещё без имен( Подскажите какие-то волшебные имена для сестричек, не могу придумать🤷‍♀️

Geplaatst door ПРИЮТ для животных "ДРУГ " Днепр op Zaterdag 18 juli 2020

Нагадаємо, що під Дніпром в селищі Олександрівка патрульні виявили кішку, яку збила машина.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі рибалка зловив 10-кілограмового товстолобика.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак, від чого страждають і домашні тварини.