У Дніпрі зооволонтер виявила на одному з дачних кооперативів цуценя, над яким шкуродери ставили досліди. Про подробиці події розповіла Ірини Стыенко в Facebook-співтоваристві Міні притулку "Промінь надії" Дніпро.

За словами Ірини Ситенко, на одному з дачних кооперативів Дніпра жили 4 цуценя, яких підгодовувала місцева жінка. Вона розповіла, що нещодавно двоє цуценят зникли, і вона подумала, що хтось поселив їх у себе. Однак, через два дні одного з них повернули – у тварини в лапі вставлена спиця, зашиті розрізи на стегні і внизу живота.

У Дніпрі шкуродери познущалися над собакою / фото: Ірина Ситенко в Facebook

У Дніпрі шкуродери познущалися над собакою / фото: Ірина Ситенко в Facebook

Близько півтора місяців щеня бігав з даними пристосуванням, після чого почав худнути, перестав ставати на лапу і їсти. Жінка звернулася за допомогою до волонтера Ірини Ситенко. Та забрала його і відвезла в ветклініку на рентген. Як виявилося, у цуценяти неправильно зрослася кістку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"В області спиці витікає гній, почалося запалення кістки. Так само не зрозумілий шов внизу живота в області уретри. Що там робили, незрозуміло. Я думаю, це хтось тренувався робити операцію. Якби його дійсно рятували, то не випустили б з переломом лапи на вулицю. Чи залишили б на стаціонарі, або помістили б у приміщення з обмеженим простором", - пише Ситенко.

У Дніпрі шкуродери познущалися над собакою / фото: Ірина Ситенко в Facebook

Зооволонтер повідомила, що цуценя назвала Нора і вже записала його до хірурга. Вона зазначила, що собака дуже ласкава і комунікабельна, схожа на вівчарку. А ось другого цуценя так і не повернули. Ірина припустила, що він не вижив.

Нагадаємо, що у Кривому Розі собака напала на власного господаря.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на дитячому майданчику рятувальники виявили півтораметрову змію.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі водойма усіяний трупами риб.