У Дніпрі про довкілля вирішили подбати собаки еко-активісти, поки комунальники не звертають уваги. Детальніше про чотирилапих помічників розповідає "ДнепрТВ" у своєму сюжеті.

У Дніпрі собаки очищають місцеву набережну від сміття / скріншот з відео

Кожен ранок і вечір Ганна виходить на прогулянку на набережній житлового масиву Сонячний з 8 собаками породи Джек-рассел-тер'єр. Юні помічники не тільки розважаються і справляють свої потреби, але і вносять неоціненний внесок у природу. Кожен день вони відкопують на узбережжі Дніпра кілограми сміття, щоб інші городяни могли відпочивати з комфортом.

Господиня собак розповіла, що прагнення до прибирання сміття у песиків з'явилося випадково – вони як-то раз прийшли разом на пляж і собаки почали відшукувати в піску і воді всякі відходи у вигляді скла, шматків паперу і пластику.

У Дніпрі собаки очищають місцеву набережну від сміття / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Часом, розповідає Ганна, вони знаходили шприци та голки, тому вони намагаються прибирати якомога частіше – вранці і ввечері, коли виходять на прогулянку. Кінолог пояснила, що збирати подібні небезпечні речі вкрай важливо, оскільки на ті ж голки можуть натрапити діти своїми ніжками, коли будуть грати в піску.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області маленька дівчинка врятувала життя цуценят, яких викинули на смітник.

Як повідомляв портал Знай.иа неподалік Дніпра в річці Самара місцеві рибалки виявили медуз.

Також Знай.иа писав, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.