У Дніпрі батьки поскаржилися на футбольну школу через те, що вони незаконно використовують дитячу працю для збирання небезпечних рослин. Детальніше про це розповіла одна з матусь Ганна Швець в Facebook-спільноті "БАЦЬКИ SOS".

Як розповіла Ганна, учнів футбольної секції при загальноосвітній школі №54 змусили виривати бур'ян на спортивному майданчику, на якому вони займаються. Діти прибирали як звичайну траву, так і амброзію, яка може бути вкрай небезпечною для здоров'я, викликавши алергічну реакцію.

Дівчина зазначила, що футбольна секція є платною, хоча і знаходиться при державній школі. Учнів змушують купувати форму, аж до зимових курток і рюкзаків, безпосередньо в клубі. І тим не менш, керівництво школи ніяк не повідомило батькам дітей про те, що вони повинні займатися прибиранням бур'янів.

Пост Ганни Швець в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі мережі не змогли пройти повз такої новини, прокоментувавши її під відео. Деякі вважають, що дитяча праця є неприпустимою, а прибиранням території повинні займатися спеціальні люди, яким за це платять. Інші ж вважають, що дітей потрібно привчати до праці з раннього віку.

Коментарі під постом Ганни Швець в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Ганни Швець в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Ганни Швець в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Ганни Швець в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.иа в місті Павлоград підліток заліз на залізничний міст, в слідстві чого його вдарило струмом.

Також Знай.иа писав, що у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара зі студентів незаконно збирали гроші за дипломи бакалаврів.