У Дніпрі маніяк, який нападав у темних перевулках на жінок та бив їх у обличчя, почув вердикт суду.

суд
суд

Про це повідомляє Днепровская панорама та ділиться подробицями із зали суду.

Варто нагадати деталі справи: усе місто кипіло від пристрастей, що відбуваються на Лівому березі Дніпра. Невідомий підстерігав жінок та дівчат, бив їх в обличчя і зникав. Нападав у будь-який час доби, навіть у людних місцях, не щадив нікого - під гарячу руку неадеквата потрапила вагітна.

22 листопада в Амур-Нижньодніпровському суді Дніпра обрали запобіжний захід 32-річному чоловікові, який нападав на жінок на вулиці Калиновій. Зловмисник встиг напасти на шістьох жінок, одній з них навіть довелося накладати шви.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зважаючи на тяжкість злочину, вирок суду став несподіванкою для городян - "калинівського маніяка" відпустили цілодобовий під домашній арешт на 60 діб.

Кадри із зали суду, Днепровская панорама

Дніпряни киплять від обурення, вони побоюються за своє життя і того, що зловмисник візьметься за старе. Коментарів від суду поки що не надходило.

Нагадаємо, що в Україні вже почався опалювальний сезон, але багато українців не виявили належні пільги в платіжках.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям перерахують тарифи на опалення і гарячу воду.

Також портал Знай.ua писав, що Кабмін Гончарука кардинально змінить комуналку.