У Дніпрі невідомий чоловік заманював дітей в автомобіль. Про це розповіла місцева мешканка Оксана Ходорченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що 9 липня за адресою Донецьке шосе 119, близько 12:30, був помічений викрадач дітей.

"Намагався подружитися з дітворою, в результаті запропонував піти до білої машини, натомість дасть цукерки та чіпси" - написала жінка.

Після того, як злочинця помітили батьки він втік у невідомому напрямку. Автомобіль тим часом зник.

В кінці повідомлення Оксана Ходорченко звернулася до всіх мешканців двору із закликом бути уважними і слідкувати за дітьми, адже злочинець може повернутися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Будь ласка, хто живе в цьому дворі, можливо є записи з камер. Приблизний час 12:30. Бережіть себе і своїх дітей!!" - написала Оксана Ходорченко.

Повідомлення Оксани Ходорченко, скріншот: Facebook

Також у Тернополі була помічена жінка, яка намагалася схопити маленьку дівчинку. Відповідне відео опублікувала користувачка Facebook Світлана Фостаковська.

На відео можна помітити, як жінка одягнена в маску, хустку, куртку і теплі колготи намагалася схопити маленьку дівчинку, яка йшла по тротуару. Мама дівчинки помітила це і одразу ж підбігла до неї, а жінка швидко відійшла в бік.

Поліцейські психологи проаналізували поведінку жінки і заявили, що вона не мала жодних злочинних намірів.

"Швидше за все якої-небудь шкоди заподіяти дитині розшукувана не мала наміру. Мотивів викрадати також", - розповів начальник сектора психологічного забезпечення поліції в Тернопільській області Михайло Козюк.

Поліцейські відшукали жінку з відео. У ході бесіди вона заявила, що нахилилась до дівчинки, щоб та не впала.

Geplaatst door Світлана Фостаковська op Woensdag 1 juli 2020

Geplaatst door Світлана Фостаковська op Woensdag 1 juli 2020

Нагадаємо, що у Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Також,"Знай.uа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.