В Дніпрі з 29 червня розшукують зниклу дівчину, родичі не знають, де вона може перебувати. Про прикмети зниклої і подробиці зникнення розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що зникла Валерія Кравцова проживає на житловому масиві Сокіл. Останній раз її бачили вранці, 29 червня, на вулиці Мільмана. Рідні та близькі дівчини повідомили про її зникнення в поліцію, але, на жаль, не знають, де вона імовірно може перебувати. Мобільний у неї відключений.

У Дніпрі розшукують зниклу Валерію Кравцову / фото: Інформатор

Прикмети: на вигляд 26 років, русяве волосся, худорлява статура. Рідні відзначили з особливих прикмет косоокість.

Була одягнена в коротке чорне плаття з відкритими плечима і рожево-білі босоніжки на липучці. На шиї був срібний ланцюжок з хрестиком і сердечком (як на фото). З собою була маленька коричнева сумка через плече з телефоном і ключами, документів при собі не було.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Просимо жителів міста бути уважнішими в громадських місцях. Уважно подивіться на фото, якщо раптом ви знаєте що-небудь про місцезнаходження дівчинки або випадково побачили її в натовпі — відразу ж телефонуйте на гарячу лінію "102" або за номером телефону: +38 (097) 570-90-79 (Марина, мама Валерії).

Нагадаємо, що в Дніпрі розшукують 43-річного чоловіка, який не спілкувався з рідними близько тижня.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі розшукують небезпечного збоченця.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі виявили труп зниклого чоловіка.