У Дніпропетровській області можуть знову посилити карантин через невідповідність основним показникам. Відповідну заяву зробив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу.

У Дніпропетровській області можуть посилити карантин / фото: Pixabay

Повідомляється, що вже кілька днів поспіль Дніпропетровська область не відповідає нормі показників за кількістю проведення тестувань на COVID-19. Під час ранкового брифінгу в четвер, 25 червня, Максим Степанов заявив, що якщо така тенденція буде спостерігатися на протязі трьох днів, то необхідно збирати регіональну комісію з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка зобов'язана посилити певні пункти карантину.

Але не минуло й дня, як прес-служба Обласної ради Дніпра заявила, що в області суттєво збільшили кількість тестувань. Всього на Дніпропетровщині тестування на COVID-19 проводять 11 державних лабораторій, а також приватні клініки. В облраді заявили, що вказаної кількості більш ніж достатньо, щоб знову не посилювати карантин в області.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як стверджує голова обласної ради Святослав Олійник, в регіоні повністю закрита потреба в проведенні тестування на COVID-19 і ситуація з поширенням коронавіруса в області під контролем.

Нагадаємо, що проект "Велике будівництво" в Дніпропетровській області може стати під загрозу зриву.

Як повідомляв портал Знай.иа біля Облдержадміністрації з'явився чорно-червоний прапор і плита Філатову.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі збільшать штрафи за неправильну утилізацію сміття.