Дніпровська прокуратура №3 направила до суду обвинувальний акт відносно 56-річного вчителя, який поглумився над 12-річною дівчинкою. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба Прокуратури Дніпропетровської області.

Повідомляється, що музичний керівник одного з дитячих художніх колективів Дніпра неодноразово виявляв сексуальний інтерес по відношенню до 12-річної дівчинки. 56-річний чоловік проводив психологічний тиск, а також поглумився над дитиною і проводив зйомку відео для дорослих, щоб надалі поширити в мережі.

На тлі протиправних дій такого характеру, дніпровська прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт на 56-річного викладача згідно ч. 4 ст. 152, ч. 4, 5 ст. 301 Кримінального Кодексу України. Санкції даних статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 15 років.

Подальші розгляди і визначать термін для зловмисника буде проводити суд.

У Дніпрі будуть судити вчителя, який поглумився над 12-річною дівчинкою / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно в Дніпропетровській області затримали чоловіка, який знімав та розповсюджував дитячі відео інтимного характеру.

Повідомляється, що 43-річний підозрюваний дніпрянин переховувався від правоохоронних органів в Харкові. Згідно з даними слідства, зловмисник втягнув у злочинну схему двох жінок, які надавали своїх дітей у віці від 9 до 13 років для створення фото і відеозаписів інтимного характеру. За дітей горе-матерів винагороджували фінансово.

Киберполиция затримала підозрюваного в поширенні дитячих відео інтимного характеру / фото: Киберполиция

Нагадаємо, що в Дніпрі відкриють центр для допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом.